miercuri, 13 ianuarie 2010

Pawa

Scoicile Pawa/Paua
Scoica face parte din cristalele de natural organica alaturi de chihlimbar si perla, deci nu este o roca. Paua sunt cele mai frumoase si mai colorate scoici din lume, prezentand o fata multicolora pe un fond argintiu superb, ca de oglinda.
Scoicile Paua se gasesc numai in Noua Zeelanda, fiind considerata o comoara nationala :)
Nuanta predominanta este gri/argintiu. Culorile iridiscente sunt dispuse in straturi intrepatrunse si isi schimba stralucirea sau nuanta in functie de lumina si de unghiul din care este privita scoica
Scoica Paua este un simbol al prosperitatii si abundentei, al puterii, al fertilitatii.
Atrage norocul.
Induce o atitudine vesela si joviala.
Protejeaza purtatorul pe timpul calatoriilor, mai ales pe mare si peste mare.
Fiind un dar al marii, preia calitatile apei: relaxare, fluiditate, adaptabilitate, sensibilitate, puritate, pace, liniste, pe care le transmite si purtatorului
Intareste inima, oasele, coloana si aparatul cardiac.
(www.acvaria.com)

Piesa centrala a colierului este un superb pandant cu un melcisor in centru inconjurat de coral rosu si pawa. In completarea lui vin romburi de coral rosu caramiziu, sfere de coral alb si perle de cultura.
Red Flower - 060049/8500
Colierul are ca piesa centrala un pandant din scoica pawa in combinatie cu sidef, incadrat de cristale multifatetate si perle de cultura de culoare roz somon/peach.
Creme au caramel - 060041/8400
Piesa centrala a colierului este un superb pandant din scoica pawa cu o camee din sidef alb, incadrat de cristale fatetate si coral alb.
Delicious Cameo Style - 060037/7800

Piesa centrala a colierului este o floare din scoica pawa cu banut din sidef alb, incadrat de cristale fatetate si sfere albe din sidef si coral.
Winter Flower - 060045/7400

Un comentariu: