miercuri, 5 noiembrie 2008

How it all began

Pentru ca zilele astea am fost intrebata cum am inceput toata aceasta aventura handmade/handwork, am hotarat sa ii dedic o postare inceputului de drum, chiar daca nu apare nici o margica sau o bijuterica aici.
Totul a inceput in momentul in care am hotarat sa imi fac singura invitatiile de nunta. Am primit ajutor si idei... mult ajutor si multe idei si sugestii si...m-am paucat de treaba.
Mai jos puteti vedea si cam ce a iesit.
Dupa invitatii am trecut la felicitari, la mici tablouri si... intr-un final fericit si apoteotic :) am ajuns si la margelutze...mai intai de nisip si apoi... de toate felurile si marimile.


Aici sunt invitatiile mele in forma de papirus, gata sa fie puse in cutiutele lor. In fundal se vede masa mea de lucru, care pe vremea aceea era... masa de calcat :))) A fost crunta munca de atasare a partilor de lemn, din capatul papirusului. Nu cred ca as mai face a doua oara asa ceva...


Aici sunt din ce in ce mai aproape de finalizare si...da, se vede si mai bine masa de calcat. Cutiile pentru invitatii au fost si ele facute manual si...tot ce pot sa spun e ca ma bucur ca am inceput cu vreo 3 luni inainte de nunta munca fiindca altfel... nu cred ca le terminam la timp. De multe ori in week-end stateam pana pe la 2-3 noaptea ca sa lucrez la ele iar in ziua urmatoare... ma trezeam cat de repede puteam ca sa o iau de la capat.


Aici sunt si mai aproape de final. Papirusul e fiecare la locul lui, mai trebuie facuta fundita si adaugat biletelul cu numele invitatului si.... GATA!



IN SFARSIT! Nu credeam sa le termin la timp! Dar sunt gata de impartit si sunt foarte mandra de ele!!! Poate ieseam si mai ieftin si...cu siguranta economiseam o multime de timp daca faceam o comanda la o firma specializata dar... reactia celor care primeau invitatia cand aflau ca eu am facut-o de la zero a facut toti banii si m-a facut sa imi dau seama ca a meritat sa imi pierd noptile incercand sa duc la bun sfarsit acest prim proiect al meu :)


8 comentarii:

  1. scuze de deranj as avea o rugaminte daca se poate cum ai afacut cutiile imi plac foarte mult ms mult

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici un deranj :)
    Cutiile n-au fost foarte greu de facut, dar a durat destul de mult. Mi-am luat coli de carton, am trasat cu un creion liniile pe unde urma sa decupez, am decupat, am lipit...
    Daca vrei detalii legate de dimensiuni, trimite-mi un mail (gasesti detaliile la "profil") si incerc sa-ti dau mai multe informatii :)

    RăspundețiȘtergere
  3. buna, as dori sa te intreb de unde ai achizitionat betele pentru a infasura hartia, ms mult

    RăspundețiȘtergere
  4. Pot sa intreb si eu de unde ai luat betele atasate invitatiilor? Am cautat peste tot asa ceva fara nici un succes.:(

    RăspundețiȘtergere
  5. imi poti spune te rog de unde ai luat betele? sau macar sub ce denumire le-ai gasit...te rog

    RăspundețiȘtergere
  6. Eram ferm convinsa ca am scris pe undeva - sunt bete subtiri, de frigarui :) Le-am taiat capetele si le-am atasat cate o margica din lemn.

    RăspundețiȘtergere
  7. buna,
    faci si la comanda aceste invitatii ? as avea nevoie de 100 bucati pana la 1 mai ..

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna, azi am descoperit si eu ideea ta super idee. Din ce hartie ai facut papirusul? Si ce dimensiuni au?

    RăspundețiȘtergere