luni, 22 septembrie 2008

Bine te-am gasit!

Ma bucur ca mi-ai calcat pragul! Sunt aici la inceput de drum; nu mi-e bogata casa, dar cu drag te poftesc la mine si sper ca ceea ce vei gasi aici iti va fi pe plac.

Azi ai terminat repede plimbarea prin casa mea... dar te mai astept si maine, si poimaine, poate la o cafea, poate la o poveste, poate la un ceai fierbinte intr-o zi ploioasa de toamna tarzie. Voi fi aici, eu cu toate ale mele... si-atunci vei zabovi mai mult in casa mea, caci voi fi crescut, si voi avea atatea sa iti spun si atatea sa iti arat...

Te mai astept pe la mine! Dar pana atunci, iti doresc sa ai o calatorie frumoasa si sa te intorci cu bine!

5 comentarii:

  1. Buna Simina,
    Cu drag ti-am calcat pragul casei si mi-a placut ce am vazut in ea.
    Sunt superbe bijuteriile tale, combinatiile, modul de prezentare...ce mai totul e frumos.
    Si pentru ca pe la mine a venit deja toamna, chiar mi-am facut un ceai si l-am savurat admirandu-ti minunatiile care au iesit din mainile tale.
    Iti multumesc pentru invitatie si fi sigura ca voi mai trece pe la tine.
    Felicitari pentru tot ce ai creat, imaginatie si rabdare si de acum incolo!

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti multumesc mult pentru aprecieri si pentru cuvintele tale frumoase!Inseamna mult! Dupa ce am citit cele scrise de tine mi-am facut curaj si... m-am alaturat si eu "clubului" ;) . Ne vedem acolo! Si ne mai vedem si pe aici cu cel mai mare drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. Superb. Ai un real simt al culorilor, rafinament si o texnica de invidiat. A fost o reala placere pentru mine sa admir creatiile tale.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc, Lagadema!
    Ti-am admirat si eu creatiile pe forum. Sunt superbe!!! Si e cu atat mai mult de apreciat ce iese din mainile tale cu cat spuneai, la un moment dat, ca te-ai apucat de margelit doar de putin timp.Felicitari!!! Multa rabdare si multa inspiratie pe viitor! Te mai astept cu drag pe aici si, cine stie, poate in curand am sa-ti calc si eu pragul (blogului). Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc pentru aprecieri, in ce priveste intorsul vizitei, cu mare placere, momentan mai am 1-2 zile de lucrat la site, dupa care v-oi lansa invitatiile oficiale ))) Astept noi postari pe blogul tau, e o incantare sa-ti vad munca

    RăspundețiȘtergere